REGIO

Spalatoria, Curatatoria preferata a iesenilor

Am mizat de la inceput pentru a oferii clientilor cea mai buna calitate.
De aceea am investit permanent in cea mai noua tehnologie.

Clientii ne-au rasplatit eforturile iar asta a facut sa ne dezvoltam.
In acest moment suntem prezenti in cinci locatii din Iasi.

Irina Filipescu - Manager general


Vezi pozitionarea punctelor

Calcarea business a camasilor

Manechin professional - statie de calcare profesionala automata Indiferent de situatie, fie ca este vorba despre tinuta office sau despre camasa pentru intalnirea din oras, trebuie sa acordati o ingrijire permanenta modului in care aratati. Omniclean va ofera solutii complete si complexe pentru nevoile dumneavoastra, servicii de calcare moderna utilizand un manechin profesional, servicii care va vor oferi confortul necesar la orice intalnire de afaceri, interviu sau iesire in oras. Manechinul utilizat care inglobeaza o tehnologie moderna este special conceput pentru calcarea camasilor de orice tip.

Beneficiile calcarii camasilor la Omniclean:
* impiedica formarea cutelor
* nu foloseste un fier de calcat
* nu formeaza dunga pe maneca camasii si elimina alte dungi existente
* modalitatea cea mai sigura de calcare a oricarui tip de tesatura
* timp de executie foarte redus.
* calcare la temperatura ridicata – rol dezinfectant termic
* detine functia de Antistretching pentru a impiedica deformarea camasilor
* utilizeaza programe diferite pentru diferite tipuri de tesaturi.

Vezi preturile

Calcarea paltoanelor, sacourilor, pardesielor

Un rol foarte important in procesul de ingrijire si intretinere a paltoanelor, sacourilor si pardesielor este calcatul acestora. Calcatul hainelor are un rol esential atat din punct de vedere estetic, cat si din punct de vedere igienic. Stim ca a calca un palton, un sacou sau un pardesiu acasa este aproape imposibil, de aceea va venim in ajutor cu solutii de calcare automatizata, fara a folosi fierul de calcat, a lasa cute pe hainele dumneavoastra sau a crea un luciu neplacut, ori a aduce daune materialelor. La Omniclean va punem la dispozitie servicii de calcatorie si avem grija ca hainele dumneavoastra sa aiba un aspect ingrijit si de invidiat. Manechinul profesional utilizat este un aparat cu o tehnologie special conceputa pentru calcarea paltoanelor, sacourilor si pardesielor.

Beneficiile calcarii hainelor la Omniclean:
* garanteaza o calitate superioara a calcarii
* impiedica formarea cutelor
* permite calcarea indiferent de dimensiune
* respecta calitatea tesaturilor si croiala hainelor
* exclude total formarea urmelor ca in cazul folosirii unui fier de calcat
* calcare la temperatura ridicata – rol dezinfectant termic
* detine functia de Antistretching pentru a impiedica deformarea produselor
* utilizeaza programe diferite pentru diferite tipuri de tesaturi.

Vezi preturile

Calcarea fara fier a pantalonilor

Omniclean detine prima masina automata care poate calca complet o pereche de pantaloni in functie de cerinta clientului, cu dunga sau fara dunga. Acest echipament, nu utilizeaza fierul de calcat, ceea ce asigura un produs fara luciu Astăzi, pantalonii nu mai au nevoie de o presă de călcat sau de fierul de călcat, nu mai necesita timp suplimentar de a scapa de dulgile duble sau obtii o dunga perfecta. Ii poti aduce la noi, iar in 2 minute pantalonii arata impecabil.

Beneficiile curatarii pantalonilor la Omniclean:
* impiedica formarea luciului nedorit al pantalonilor
* inlatura dungile duble ale pantalonilor
* nu permite realizarea de cute nedorite
* sunt perfect calcati in timp scurt
* pastreaza rezistenta materialului
* respecta calitatea materialului
* elimina posibilitatea aparitiei arsurilor
* permite realizarea dungii la pantalon in functie de tipul de tesaturi, inclusiv cele de catifea, sintetice si spandex, sau specificul pantalonului (blugi, pantaloni casual, pantaloni office)
* nu distruge catifeaua de orice fel
* detine functia de Antistretching pentru a impiedica deformarea
* utilizeaza programe diferite pentru diferite tipuri de tesaturi
* detine programe pentru a calca cu dunga sau fara dunga
* calcare la temperatura ridicata – rol dezinfectant termic.

Vezi preturile

CURATAREA USCATA (DRY CLEANING)

Curatarea uscata reprezinta un proces de curatare a hainelor si textilelor care foloseste un solvent chimic, fie hidrocarbura, fie percloretilena.

Curatarea cu hidrocabura
Beneficiile curatarii cu hidrocarbura la Omniclean:
recomandata pentru hainele delicate, piele, hainele cu simbol “F” pe eticheta
capacitate extraordinara de curatare
curatarea si indepartarea totala a petelor
curatare ecologica 100%, deoarece deseurile rezultate nu necesita masuri speciale de securitate.

Curatarea cu percloretilena
Curatarea cu percloretilena sau “curatarea uscata” este o tehnologie de curatare care nu foloseste apa, ci percloretilena - cel mai eficient solvent de curatare. Acesta este folosit pentru a curata tesaturilor delicate care au aceasta recomandare pe etichetele de intretinere .
Beneficiile curatarii cu percloretilena la Omniclean:
curatare eficienta si de calitate ridicata
protejarea hainelor de situatii neplacute: decolorarea sau intratul la apa
eliminarea totala a perclorului din textile (utilizarea unei masini de ultima generatie)
impiedica deteriorarea hainelor si le asigura o viata mai lunga
pastreaza textura intacta si culoarea originala.
nu polueaza mediul ambient deoarece toate solutiile rezultate sunt recuperate si distruse in conditii de maxima securitate.

Vezi preturile

CURATAREA UMEDA (WET CLEANING)

Curatarea umeda sau “wet cleaning” este alternativa verde a curatatoriei chimice. Aceasta este o metoda care utilizeaza apa ca solvent in combinatie cu detergentul lichid.
Beneficiile curatarii umede la Omniclean:
* pot fi spalate chiar si cele mai delicate textile
* impiedica deteriorarea hainelor
* permite spalarea articolelor fara a le afecta dimensiunile sau natura fibrelor prin scamosare sau largire
* hainele nu au miros
* ajuta la eliminarea petelor, indepartarea scamelor
* ajuta la mentinerea culorii hainelor
* utilizarea unor detergenti enzimatici, cu putere de curatare la temperaturi reduse si dezinfectare a hainelor.

Indiferent de tipul de curățare, hainele trec printr-un proces de predetașare care implică aplicarea unei substanțe chimice speciale pe materiale, substanță care le înmoaie câteva minute pentru a acționa asupra petelor, înainte de a fi băgate în mașina de spălat.

Vezi preturile

SPĂLĂTORIE COVOARE

Pentru a beneficia de o viata sanatoasa, trebuie sa ne petrecem timpul intr-un mediu cat mai curat iar acest lucru trebuie sa se reflecte si in cazul covoarelor din apartamentele si locuintele dumneavoastra. Cu trecerea timpului acestea pot fi generatoarea milioane de bacterii si acarieni care ne pot pune in pericol sănătatea. De aceea, trebuie sa punem un accent foarte mare pe intretinerea covoarelor.
Curatarea si spalarea periodica a covoarelor sau mochetelor din casa/apartament joaca un rol esential in mentinerea si redarea unui aspect estetic placut si curat pentru o perioada lunga de timp. Covoarele actioneaza ca un filtru de colectare a parului de animale, particulelor de praf, acarieni si alti alergeni periculosi pentru tine si familia ta, cat si pentru mediul inconjurator.
OMNICLEAN vine in sprijinul dumneavoastră cu serviciul de spalatorie - curatatorie covoare, folosind echipamente si utilaje profesionale, astfel incat covoarele vor arata ca noi într-un timp foarte scurt, fara nici un efort din partea dumneavoastra si fara a folosi detergenti sau perii de curatat care sa va afecteze culoarea si materialul covorului.
Daca cautati o modalitate de a elimina praful, murdaria si mirosurile neplacute de pe suprafata textilelor dumneavoastra (covoare, mochete, carpete), noi va putem ajuta prin oferirea serviciilor profesionale de spalatorie-curatatorie covoare. Garantam siguranta covoarelor dumneavoastra prin grija oferita in procesul de curatare si a utilajelor utilizate.
Va oferim servicii de calitate folosind tehnologia moderna, tratamente profesionale si solutii biodegradabile, detergenti ecologici ce protejeaza si nu afecteaza fibrele tesaturii.
In functie de tipul de tesatura, de gradul de uzura sau murdarire, vom allege cele mai eficiente solutii pentru a trata si curata covoarele. Pentru rapiditatea serviciilor oferite folosim o incinta ventilata, dotata cu aparat de incalzire fortata si dezumificare care permite o uscare rapida a covoarelor dumneavoastra.

Vezi preturile

SPĂLĂTORIE LENJERIE

In procesul de spalare a lenjeriei dumneavoastra utilizam masini profesionale cu programe automate adecvate diferitelor tipuri de tesatura, sunt deservite de statii de dozare automata a detergentului lichid ce are o putere mare de curatare la temperaturi scazute. Va punem la dispozitie servicii de spalare in functie de specificul lenjeriei dumneavoastra, indiferent de material si procedeul necesar in curatarea acestora. De asemenea, beneficiati de o tratare delicata a lenjeriilor dumneavoastra si de procedee care nu afecteaza tesaturile si culorile.

In cadrul spalatoriei Omniclean detinem echipamentele necesare pentru spalarea textilelor, indiferent de dimensiune, fie ca doriti sa spalati o pilota, paturi, pleduri, cearsafuri, huse pentru canapele si fotolii.

Pentru a curata si spala in profunzime lenjeria se vor alege cele mai potrivite solutii si variante, in functie de caracteristicile fiecarui articol in parte. In procedeul de spalare-curatare utilizam: masini de spalat programabile, uscatoare, calandre, mese de calcat, dispozitive de ambalare.

Vezi preturile

SELF SERVICE

Pentru a veni in intâmpinarea nevoilor clienţilor nostri, activi şi cu preocupări multiple, functioneaza în ansamblul Palas o spalatorie de tip LAUNDROMAT – self service.
Situata la parterul clădirii United Business Center 3, curăţătoria Omniclean de tip self service este soluţia pentru cei care doresc să îşi îngrijească garderoba într-un mod profesional, economisind timp. Locatia Omniclean are o capacitate totală de spalare si uscare de 70 kilograme pe oră, punând la dispoziţie maşini profesionale automate destinate acestui tip de activitate. Puteti alege programul de spălare adecvat, iar funcţionarea echipamentelor se realizează automat, comandată prin fise.

Toate echipamentele sunt dotate cu dozatoare care folosesc detergent lichid şi balsam profesional, ce asigură un grad ridicat de curăţare şi au proprietăţi dezinfectante.
Hainele dumneavoastră pot fi spălate si uscate în maxim 1 oră, iar detergenții profesionali enzimatici folosiți au componentă de dezinfectare a hainelor.
Un alt aspect foarte important este faptul că detergenții folosiți nu conțin fosfat și nu atacă țesătura hainelor, așa cum se întâmplă în cazul detergenților cumpărați din magazine pentru acasă.

Preţul este de doar un leu pe kilogramul de haine. Clienţii plătesc 10 lei sau 14 lei pe ciclul de spălare, în funcţie de capacitatea maşinii, incluzând detergentul şi balsamul folosit.
Laundromat-ul Omniclean oferă soluţii complete, punând la dispoziţia clienţilor şi servicii de uscare şi de călcare, dacă sunt solicitate. Personalul specializat este prezent în locaţie, pentru a asigura suportul necesar. Ciclul de spălare rapid de aproximativ 30 de minute, timp în care puteti accesa gratuit Internetul sau puteti urmări emisiunile TV preferate.

Vezi preturile

SERVICIUL DE DRIVE-THROUGH / DRIVE-THRU

Unic în Iași – Serviciul de Drive-Thru oferit clienților noștri
Pentru confortul și eficientizarea timpului clienților noștri vă punem la dispoziție serviciul de drive-thru care permite lăsarea hainelor și a lenjeriilor la curățat/călcat fără a fi necesară coborârea din mașină.

Simplu – cât ai spune „1, 2, 3”
1. Doar puneți hainele pe care doriți să le curățați într-un sac special pentru haine (Acest sac poate fi solicitat de la sediile noastre Omniclean din Iași).
2. Completați eticheta atașată sacului cu toate detaliile despre serviciul dorit pentru fiecare tip de material în parte (curățare-spălare – pantaloni, călcare - cămașă, retușare - rochie), numărul și tipul de haine predate (2 cămăși, 3 pantaloni), detalii suplimentare despre haine (nu deține etichetă, este decolorat, are o pată etc).
3. Puneți sacul în mașină, iar când ajungeți la centrul Omniclean Palas Mall, înmânați-l unuia dintre colegii noștri.

Serviciul Drive-Thru este disponibil în locația din Palas Mall, vis-à-vis de Auchan.
Pentru mai multe detalii și pentru a ridica sacul pentru curățătorie-spălătorie, te invităm la cel mai apropiat centrul din Iași.
Încearcă măcar odată acest serviciu și descoperă avantajele sale!

Vezi preturile